Четверг, 28 марта, 2024
Новости
08.07.2020

Порошенко зявив про факти фальсифікації з боку Офісу генерального прокурора

На засіданні Печерського суду сьогодні встановлені факти фальсифікації кримінальної справи з боку Офісу генерального прокурора. Про це п’ятий президент України повідомив на своїй сторінці.

«У нас на руках знаходиться сьогоднішнє рішення — за 8 липня — Печерського суду, де сторона обвинувачення дуже непекливо просила про продовження терміну досудового розслідування, незаконно, на три місяці.

Щойно сторона обвинувачення сказала, що Генеральний прокурор прийняла рішення сьогодні під час судового засідання завершити досудову справу. В оригіналу документу, який має сторона захисту, написано: «на підставі доручення Генерального прокурора від 7 липня». Тобто від вчорашнього дня. Ми бачимо факт фальсифікації», — заявив він.



Мірошник В’ячеслав

Закінчив Київський національий університет культури і мистецтв. У журналістиці - з 2018 року. Працював спортивним оглядачем та займався публіцистикою. У послужному списку також робота на радіо і в друкованому журналі. Зі Svoboda.ua з 2020-го року.

Теги: Новости
Купила диплом специалиста Каменск. Подлинный http://besstdiplom.com/ диплом магистра Балыкса. Это не только поможет вам сэкономить деньги, но и поможет вам оплатить обучение в колледже. Деньги, которые вы положили на с