Четверг, 28 марта, 2024
Криминал
05.11.2020

У будівельному магазині на Київщині стався вибух: двоє людей постраждали

За фактом вибуху у магазині будівельних матеріалів поліція Київщини відкрила кримінальне провадження

Внаслідок вибуху постраждали двоє працівників. Їх доправлено до реанімаційного відділення лікарні, де медики діагностували потерпілим термічні опіки.Повідомлення про вибухи в одному з магазинів будівельних матеріалів до поліції надійшло вчора, 4 листопада, зранку.

На місці події працювали слідчо-оперативна група Білоцерківського відділу поліції, вибухотехніки, пожежно-технічна лабораторія, криміналістична лабораторія поліції столичної області, спеціалісти ДСНС. Також місце вибуху оглянули працівники газової служби, які повідомили, що приміщення не газифіковано. Попередня причина події – згущення випарів лако-фарбових виробів, які знаходились у складському приміщенні магазину.

Поліцейські вилучили з місця події пожежне сміття та інші речові докази. В рамках досудового розслідування призначено низку відповідних експертиз. Наразі поліція встановлює всі обставини та причини події.За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.



Коломієць Ганна

Випускниця Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка. До 2022 року працювала редакторкою стрічки новин в міжнародному інформаційному агентстві. Спеціалізується на висвітленні подій суспільно-політичної тематики, а також новинах міжнародної політики. В команді Svoboda.ua з січня 2023 року.