Пятница, 29 марта, 2024
Новости
30.11.2020

У ВР розроблять компромісний законопроект для виходу з конституційної кризи — Разумков

На базі законопроекту, розробленого робочою групою, і президентського законопроекту буде розроблено компромісний законопроект, який допоможе вийти з конституційної кризи, заявляє голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Про це повідомляє Інтерфакс Україна.

«На базі цих двох законопроектів створюватимемо, доопрацьовуватимемо, враховуючи всі позитивні аспекти, які відображені як в одному із законопроектів — президентському, так і в законопроекті, який був розроблений робочою групою за останні два тижні», — сказав Разумков на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій і груп парламенту в понеділок.

Він висловив сподівання, що цей законопроект буде розглянуто вже цього пленарного тижня.

«Ми зможемо розглянути це питання в парламенті і швидко вийти на результат. Я дуже сподіваюся, що всі депутатські фракції та групи також у цьому зацікавлені», — сказав спікер.



Коломієць Ганна

Випускниця Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка. До 2022 року працювала редакторкою стрічки новин в міжнародному інформаційному агентстві. Спеціалізується на висвітленні подій суспільно-політичної тематики, а також новинах міжнародної політики. В команді Svoboda.ua з січня 2023 року.

Теги: Новости