Пятница, 19 апреля, 2024
блоги
28.12.2020

Віктор Трегубов: одного страуса Януковичу таки вдалося виростити

Віктор Трегубов

Тільки зараз руки дійшли прокоментувати розповідь Зеленського про «якщо нападуть з Криму — мобілізуємо жінок».

Нагадаю, сказав він так:

«Це жахлива ситуація, я навіть не хочу її уявляти. Я проти цього. Будемо сподіватися, що це неможливо. Інакше буде велика війна.

Ми нікуди не підемо, ми всі будемо воювати, всі будуть мобілізовані – і чоловіки, і жінки. Це буде погано для населення України. І я думаю, що Росія це прекрасно розуміє».

Що це показує? Давайте по пунктах.

1. Коли Зеленському не подобається якийсь варіант розвитку подій, він просто робить вигляд, що його немає. Не планує нічого в той бік, а просто сподівається, що це не трапиться. Такий психотип. Одного страуса Януковичу таки вдалося виростити.

2. Зеленський щиро судить себе і інших абсолютно різними стандартами. «Будуть мобілізовані всі» — каже людина, яка успішно втікала від повістки.

3. Зеленський взагалі не знає, як виглядає сучасна війна. Наш Головнокомандуючий вважає, що її виграє кількість гарматного м’яса. Що якщо Росія нападе з нового боку, нас врятує кількість, яку ми докинемо людьми без бойового досвіду, без злагодження, без екіпірування, без зброї — включно з жінками.

4. Зеленський вважає, що Росію стримуватиме факт, що це буде погано для населення України.

Ну ок.



Коломієць Ганна

Випускниця Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка. До 2022 року працювала редакторкою стрічки новин в міжнародному інформаційному агентстві. Спеціалізується на висвітленні подій суспільно-політичної тематики, а також новинах міжнародної політики. В команді Svoboda.ua з січня 2023 року.

Теги: блоги