Четверг, 25 апреля, 2024
блоги
11.01.2021

Ігор Мосейчук: я дійсно планую віджати газотранспортні мережі, якими користується ПАТ «Лубнигаз»

Ігор Мосейчук

Сьогодні вночі разом з адвокатами підготував позов про захист честі, гідності, ділової репутації а також відшкодування мені матеріальних збитків ПАТ «Лубнигаз» (на суму 35 млн. грн.) за вчорашню заяву цього приватного підприємства про мою причетність до підриву газогону Уренгой-Помара-Ужгород який мав місце під Лубнами 8 січня.

Найближчими днями позов буде подано до суду і ми проситимемо до прийняття рішення по суті арештувати рахунки і майно ПАТ «Лубнигаз».Відсуджені в газових бариг кошти планую разом з фундацією «Князів Вишневецьких» співзасновником якої являюся, витратити на будівництво храма св. Володимира в центрі Лубен і підтримку місцевих сиротинців.

А тим часом поки всі спали, піарники «Лубнигаз» пробили чергове дно. Вирізали з вчорашнього мого стріма шматочок відео про «віджим «Лубнигаз» і почали розганяти по місцевим пабліках. https://www.facebook.com/100050120211887/posts/229994888681183/?d=n

ПІДТВЕРДЖУЮ, я дійсно планую віджати газотранспортні мережі якими користується ПАТ «Лубнигаз» і за які дере з моїх земляків непомірні тарифи, у власність територіальних громад Лубенського району.

Честь маю!



Коломієць Ганна

Випускниця Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка. До 2022 року працювала редакторкою стрічки новин в міжнародному інформаційному агентстві. Спеціалізується на висвітленні подій суспільно-політичної тематики, а також новинах міжнародної політики. В команді Svoboda.ua з січня 2023 року.

Теги: блоги