Суббота, 20 апреля, 2024
блоги
26.01.2021

Андрій Смолій: у «референдуми» Зеленського можна буде запакувати що завгодно

Андрій Смолій

ЗЕЛЕНА РАДА ПРОГОЛОСУВАЛА «ЗА» Закон про референдум.

255 голосів. Абсолютно сирий і недолугий законопроект, що має масу недоліків та небезпек тепер ухвалений остаточно. Що це означає?Перше.

«Референдуми» від Зеленського — це пряма загроза державності, зважаючи на те, як стрімко набирають обертів проросійські сили в Україні і головне — наскільки міцнішає російський інформаційний простір імені Медведчука. В цей же час завдяки діям влади державна система та інституції деградують та стають не здатними чинити опір агресії, як всередині країни та і ззовні.

Друге.

Згідно із цим «законом» реалізувати його зможуть лише потужні фінансово-олігархічні групи або сама ж влада. Як у нас «реалізовують» різні опитування вже було продемонстровано на виборах 25го жовтня. Маю на увазі так звані «5 запитань», що по суті стали великою аферою та брехнею.

Третє.

Подивіться на сайт президента та на якість петицій. А головне — на те, як влада реалізує самі є петиції. Та ж петиція щодо закону «про колабораціонізм» просто ігнорується другий місяць. У «референдуми» Зеленського можна буде запакувати що завгодно. Від питань Донбасу та війни до російської мови, від скасування певних посад до ліквідації інституцій. Зважаючи на те в чиїх руках ЗМІ все це дуже НЕБЕЗПЕЧНО.

Тепер маємо ще одну загрозу під час війни. Куди вже гірше?



Мірошник В’ячеслав

Закінчив Київський національий університет культури і мистецтв. У журналістиці - з 2018 року. Працював спортивним оглядачем та займався публіцистикою. У послужному списку також робота на радіо і в друкованому журналі. Зі Svoboda.ua з 2020-го року.

Теги: блоги