Пятница, 19 апреля, 2024
блоги
14.04.2021

Семен Кабакаєв: міністерство оборони продовжує робити шкоду державі

Семен Кабакаєв

Міністерство оборони продовжує робити шкоду державі та обороноздатності військ на фронті, таке враження, що там знову опинився Саламатін та Єжель.

Керівники МО в особі пана Миронюка, закупили 5000 снарядів радянського зразка 1986-1988 для «Рапіри» по 900 євро, хоча минулі роки така пропозиція була і її відкинули, бо розуміли загрозу.

Така пропозиція вже надходила і ціна була 450 євро за одиницю, але треба розуміти, що вони були зняті з озброєння в Болгарії та передані компанії-продавцю за номінальною ціною у 30 доларів. У 2018 році полковник Шостак забракував постачання цих снарядів, але у 2020 вже підписав усі документи.

Нове керівництво, нові правила… Непогано так заробляти гроші, продаючи металобрухт, правда?!

Якщо ціна у двічі дорожче, можна зробити висновок, що 50% пішло на відкати в МО. Треба поставити питання Тарану та Миронюку, чи все у них добре? Нова дача будується?

До речі, продавець снарядів Ярослав Стрнад — головний спонсор проросійського чеського президента Земана. Це не перша оборудка з цією компанією, за ціною вдвічі вищою, ніж аналоги, раніше було закуплено шасі Tatra для українських ракетних комплексів «Нептун» і тепер маючи брак коштів, ми будемо мати замість 75 ракет, тільки 24, бо всі гроші пішли на закупівлю Tatra.

Зеленський казав про торгівлю на крові, коли були дебати на стадіоні, може це воно? Чи це диверсія російської агентури в офісі президента та в МО?

У будь-якому випадку це шкідництво проти боєздатності армії.



Коломієць Ганна

Випускниця Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка. До 2022 року працювала редакторкою стрічки новин в міжнародному інформаційному агентстві. Спеціалізується на висвітленні подій суспільно-політичної тематики, а також новинах міжнародної політики. В команді Svoboda.ua з січня 2023 року.

Теги: блоги