Пятница, 19 апреля, 2024
блоги
17.04.2021

Валерій Прозапас: є надійний спосіб дізнатися чи не імітатор перед вами

Валерій Прозапас

Восьмий рік війни та окупації, на кордонах і в морі машина регулярної армії РФ — і протистояти цьому спроможна виключно інша машина.А що робить частина українського суспільства?

Те, що і 7, і 100, і 200 років тому — створює партизанські загони та очікує на «отаманів», які врятують неньку від РЗЗВ, авіації, артилерії, флоту та кадрових дивізій Кремля.

При чому частину з тих отаманів підсовує сама Москва, щоби вони потім розповідали про «паралельний Генштаб», «поганих генералів» та кидалися в головкома свинками, а потім засідали в Раді та не голосували за НАТО наприклад.ЗСУ — єдина сила, здатна використовувати ресурс держави та надавати противнику адекватну відповідь.

Там сконцентровані потужності, озброєння та військова інфраструктура, в одній ОМБр незрівнянно більше можливостей отримати навички та інструменти для оборони ніж на всіх «вишколах» разом узятих.Саме тому ЗСУ торпедувалися інформаційною окупацією та кротами в «нових ліцах», тому зупинено реформи та не виконано оборонне замовлення, тому було заарештовано Марченка, тому в клітці Антоненко.

І щось не було виступів проти цього професійних патріотів, які тепер оголошують якісь «мобілізації», а люди ще вірять, ніби мало прикладу ОПГ Семенченка — Грішина та інших мародерів.

Є надійний спосіб дізнатися чи не імітатор перед вами: покажи мені свій військовий квиток — і я скажу хто ти.

Користайтесь цим, щоб потім вам знову не розповідали як хто в танкє горєл і за Крим «умірал».



Мірошник В’ячеслав

Закінчив Київський національий університет культури і мистецтв. У журналістиці - з 2018 року. Працював спортивним оглядачем та займався публіцистикою. У послужному списку також робота на радіо і в друкованому журналі. Зі Svoboda.ua з 2020-го року.

Теги: блоги