Пятница, 29 марта, 2024
блоги
25.06.2021

Майя Тульчинська: оце покоцане щастячко з багатим минулим, кому я винен, всім пробачив — мрія кожної юної дівчини

Майя Тульчинська

Манікюрниця — мій провідник у каламутні глибини незбагненного. Поки робить манікюр, вона вмикає на телефоні якесь чергове потойбічне відло, і я мимоволі поринаю в задзеркальні світи попси, чухні та запоребриканських селебл@ей.От нещодавно вперше побачила шоу «Холостяк».

Там 20 з гаком дівчат з ногами від підборіддя сидять при повному параді як наложниці в гаремі і чекають на хвилинку уваги пана-господаря — вельми побуцаного життям Тіматі, якому незабаром сорокет і який вже встиг покинути щонайменше двох жінок з дітьми, одну з них буквально от тіки шо.

Це жоніх року, щоб ви так розуміли, і це транслюється всю передачу без перерви на рекламу: оце покоцане щастячко з багатим минулим, кому я винен, всім пробачив — мрія кожної юної дівчини.

А от вчора на манікюрі я дізналась, що є така передача «Музикаліті», її веде Галкин. Там сидять «олди» — зірки російської попси мого приблизно віку — та юні зірки сьогодення.

І разом вони обговорюють всякі тамтешні треки та ремікси (шлак такий, що вуха відпадають) і ставлять йому оцінки.Так от, шановні! З цього шоу для тих, хто ще не остаточно перетворився з мавпи на людину, я зробила важливий висновок. «Золоті хіти» пізнього совковєков’я та буремних 90-х вже не пам’ятає молодь навіть за поребриком!

Усі ці «Зєлєноглазиї таксі», «Дим сігарет з ментолом» і такі інші «Бєлиє рози» для них не існують. Вони гадки не мають, хто такий Боярський і якого сраного мушкетера він грав у 500затертому році.

Для них це все було десь в мезозойську еру, хоча що це таке, вони теж не знають.

Ще раз наголошую. Навіть там!

З їхнім культом совкодрочерства та старих пісень про головне і про любе. Навіть там ця радянська і свіже-пострадянська попса остаточно перетворилася на гівно мамонта.

А тим часом в Одесі на Філармонії висить величезна реклама концерту групи «Ненсі».

Культурна столиця, шо ви хотіли…



Петренко Ігор

Автор аналітичних статей та інтерв'ю про українську політику і культуру. Активний учасник Революції Гідності. Цікавиться новинною журналістикою та геополітикою. Зі Svoboda.ua з початку заснування.

Теги: блоги