Четверг, 28 марта, 2024
блоги
07.07.2021

Ігор Стокоз: як ви плануєте співробітничати з США, коли ви у них за спиною секретно домовляєтеся про співпрацю з їх потенційною загрозою номер один?

Ігор Стокоз

Найближчими днями ми станемо свідками грандіозного геополітичного скандалу.

Справа в тому, що 30 червня поточного року наші геніальні очільники підписали секретну угоду з КНР про участь китайців в українських інфраструктурних проектах. Варто окремо зазначити, що це рішення було прийнято без консультацій з нашим стратегічними партнерами США і НАТО.

Для США Китай сьогодні є загрозою номер один, для НАТО після Росії — загрозою номер два.

І про це ні пари з вуст, аж поки не почала писати офіційна китайська преса.

Постає питання: як ви плануєте співробітничати з США, коли ви у них за спиною секретно домовляєтеся про співпрацю з їх потенційною загрозою номер один?

А з НАТО як?

І друге: чи ви не знаєте і не чули про китайську експансію в Африці і чим це все закінчилося для ряду африканських країн? Чи ви не в курсі, що Росія сьогодні дрейфує в сторону Китаю і в її планах курс на тісну політичну і військову дружбу проти США?

Підсумовуючи все вищесказане можу зробити висновок, що окрім руйнації антипутінської коаліції наші алчні до китайських грошей дов@и зруйнують стосунки з США і Канадою, внаслідок чого Україна серйозно втратить в частині військово-політичної підтримки в протистоянні російській агресії. Ну, от за що?



Наталя Півень

Випускниця факультету журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка. Починала із роботи у регіональних ЗМІ. В команді Svoboda.ua з квітня 2022 року.

Теги: блоги