Пятница, 29 марта, 2024
блоги
20.07.2021

Валерій Прозапас: місія нашого покоління розірвати це порочне коло та нарешті знищити холопський менталітет «слуґа-хозяїн»

Валерій Прозапас

Колись більшовики знищили українську державу, а українців нарекли «товаріщамі» і загнали в колгоспи і табори, морили голодом та змушували мільонами вмирати в своїх «освободітєльних походах», змалоросійщили та привчили до злиднів — але навіть після падіння СРСР українці десятками років вперто обирали собі за владу саме комуністів.

Тому не варто дивуватися підтримці калькованих з більшовиків «слуґ народа» — історія завжди повторюється через невивчені уроки, іноді у вигляді фарсу, як зараз.

Той же «вождь» і «духовний лідер» — тільки карикатурний.

Те саме Політбюро — тільки з продюсерів, шахраїв і збоченців.

Ті самі обіцянки «свєтлого будущєго» — тільки «конца епохі» та «економічного прориву».

Такі самі «народні органи правопорядку» — тільки Антон Гєращєнко і «на 100% око государєво».

Та сама газета «Правда» — тільки «Г+Г».

Такий самий вбогий телевізор — тільки «Свати».

Ті самі претензії до всього світу — тільки про «почіму ми нє в НАТО?»

Дивна риса українців раз по раз вляпуватись в популістичне ярмо, дуже дивна, але обкатана століттями, тому так важко даються зміни.

Знову повторюся, місія нашого покоління розірвати це порочне коло та нарешті знищити холопський менталітет «слуґа-хозяїн» — інакше станемо ще одним сумним прикладом історії.Тому як завжди є за що битися.



Сорока Аліна

Закінчила факультет журналістики Львівського державного університету імені Івана Франка. Почала працювати в газетах на Прикарпатті, потім - у Львові. Згодом доєдналась до команди Svoboda.ua.

Теги: блоги