Суббота, 20 апреля, 2024
блоги
21.07.2021

Сергій Висоцький: наші традиції — це гетьманів на шаблі підіймати, а не золоті статуї ставити

Сергій Висоцький

Кажуть, Корнієнко (це голова партії «Слуга народу», якщо ви не знали), назвав Зеленського духовним лідером.

В Ірані, який є ісламською автократією шиїтського толку, духовний лідер і спражні керівник держави має офіційний титул Великого Аятоли.

Аятола Зеленський — як звучить, як звучить!

Якщо вже ставати на подібний тип близькосхідної автократії, то не варто обмежуватися титулом «духовного лідера» . Зеленскому варто переймати досвід покійного полковника Каддафі, чий офіційний титул звучав так: «Братній вождь та лідер зеленої революції».

Своя Зелена революція за версією Банкової в нас же відбулася. Офіційним типом правління Лівії часів Каддафі буда «джамахірія», у перекладі — народна республіка, тобто народовладдя.

Каддафі досяг успіху у нищенні усіх інститутів державної влади, створивши замість них «народні комітети», якими керував Великий зелений конгрес!

Великий зелений конгрес — це вам не ретроградна Верховна Рада! Це «сексі»! Свою «Зелену книгу» Зеленському може написати Юля Мендель!

Кортежі — нафіг, парламент — нафіг, суди — нафіг! Тільки братній вождь, тільки зелене сонце, яке сяятиме над нашими головами! Доти, доки якийсь хлопець не встромить цьому зеленому сонцю палку в одне місце (це буквально відбулося із Кадаффі).

Хлопці, якщо серйозно, закінчуйте грати в цей ідіотський культ особистості. Україна — надто егалітарна країна!

Тут кожна жіночка на базарі сама собі і аятола і аркадаґ і фюрер! Українські традиції — це гетьманів на шаблі підіймати, а не золоті статуї ставити. Реально, закінчуйте із цим! І себе доведете до цугундера і країну!



Наталя Півень

Випускниця факультету журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка. Починала із роботи у регіональних ЗМІ. В команді Svoboda.ua з квітня 2022 року.

Теги: блоги