Пятница, 29 марта, 2024
блоги
25.10.2021

Сергій Висоцький: епідемія взаємної ненависті страшніша за епідемію коронавірусу

Сергій Висоцький

Попри те, що я також шокований рівнем антивакцинаторської істерії та схильністю українців до магічного, позалогічного мислення, мене неприємно вражає одна тенденція.

Багато розумних та сучасних людей пише про те, що мол, смерть чи важкі випадки захворювання на ковід — це така кара.

Я розумію причино-наслідковий зв’язок цих висловлювань, але не можу їх прийняти.

З такими темпами ми далеко зайдемо.

Антивацинатор — хай помирає, не давати йому місця в лікарні, так йому і треба. Такий зашкал ненависті зруйнує наше суспільство набагато швидше, ніж епідемія.

Епідемія взаємної ненависті страшніша за епідемію коронавірусу. Поза тим, розумний громадянин, чи дурний. Вірить він в науку, чи в мумійо, ніде не записано, що він не має право на життя та лікування. На гідне ставлення.

Нам з вами, дорогі чіповані, просто не гідно опускатися до цього тваринного стану! Ще більше я шокований, звичайно, бездіяльністю влади.

Адже скільки би хто не казав саме влада повинна вести роботу із населенням.

Жити в реальності, навіть якщо це страшна реальність суспільства, 50% якого не визнає вакцини.

Знаючи це влада повинна була підготувати ліжка в реанімаціях, побудувати кисневі станції. В неї було півроку з минулої хвилі для того, щоби зробити в висновки.

Посилити інформаційну кампанію. Але висновки не зроблені, нічого не підготовлено.

Тому, коли ви починаєте говорити, що помираючі самі винні, не забувайте пам’ятати про людей у владі, які повинні були зробити все для того, щоби смертей було менше.

Але не зробили цього. Не допомагайте їм перекладати відповідність за стан речей на трупи.



Петренко Ігор

Автор аналітичних статей та інтерв'ю про українську політику і культуру. Активний учасник Революції Гідності. Цікавиться новинною журналістикою та геополітикою. Зі Svoboda.ua з початку заснування.

Теги: блоги