Пятница, 29 марта, 2024
Новости
24.11.2021

Відомі поети зачитали вірші під час рейсів авіакомпанії WINDROSE

Авіаперевізник WINDROSE днями здивував пасажирів власних рейсів! Несподівано мандрівники отримали можливість почути улюблені вірші з вуст українських знаменитостей. Їхні виступи відбулися в рамках креативної кампанії «Поезія, яка окриляє!».

Самоідентичність будь-якої нації та відчуття єдності зі спільнотою неможливо сформувати без культурного підґрунтя. І сучасна поезія безперечно є важливою частиною цього процесу. Адже, як один із видів творчості, сьогодні вона стала джерелом для роздумів та вираження світогляду народів.

Тож, аби нагадати українцям про вагомість поезії у житті кожного з нас, компанія WINDROSE запросила відомих письменників, акторів та ведучих на борт власних літаків, де вони наживо зачитали улюблені вірші. Серед знаменитостей, які підтримали ініціативу, – Юрій Андрухович, Катерина Бабкіна, Павло Матюша та багато інших. Після виступів пасажири мали змогу поспілкуватися із зірковими гостями та отримати автограф на згадку.

“WINDROSE — це українська авіакомпанія, яка вже 18 років робить свій вклад у розвиток авіації в Україні. Для нас також важливо підтримувати усі заходи, що допомагають відродити національну свідомість. 9 листопада в Україні відзначали День української писемності та мови. Саме це чудове свято надихнуло нас ближче познайомити наших пасажирів із сучасною українською літературою. “Поезія, яка окриляє, з WINDROSE” — це живі виступи сучасних українських митців на наших рейсах. Декламувати вірші будуть відомі українські поети і медійні особистості, які підтримали наш проєкт. Сподіваємося, що завдяки цьому наші пасажири захочуть дізнатися більше про актуальні українські твори, а сама подія залишить приємні згадки про політ”, — прокоментувала Анна Рафальська, директор з маркетингу авіакомпанії.
Побачити політ із зірковими гостями та першу реакцію пасажирів можна у відео.


Шанс полетіти з WINDROSE на крилах поезії отримали власники квитків на період з 19 до 26 листопада. Виступи відбуватимуться без додаткових анонсів на обмеженій кількості рейсів у напрямках «Київ – Львів», «Київ – Івано-Франківськ», «Київ – Дніпро» та «Київ – Харків».



Наталя Півень

Випускниця факультету журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка. Починала із роботи у регіональних ЗМІ. В команді Svoboda.ua з квітня 2022 року.