Пятница, 19 апреля, 2024
блоги
08.04.2022

Сергій Згурець: не хочу, щоб загрожували моїй дитині, якій потрібен добрий світ

Сергій Згурець

У нас немає права і можливості чинити інакше, аніж захищати своє. Своїх рідних, домівку, свою незалежність, своє майбутнє.

Ці слова потребують підкріплення діями. Саме це зараз якраз і демонструють наші військові, бійці територіальної оборони, звичайні наші громадяни.

Розгубленость і шок від дій нинішнього керівництва Росії та російської арміі на нашій землі (з ударами крилатих ракет по мирним будинкам, з підступними ДРГ, вбивством дітей на наших вулицях) замінюється у нас рішучістю і ярістю.

Я не хочу, щоб мені заважали жити так, як я сам обираю. Щоб загрожували моїй дитині, якій потрібний світлий і добрий світ.

І зараз єдиний спосіб домогтися цього — це спротив.

Кожен знайде і для кожного є своє місце у опорі оркам. Чи то на вогняній лінії зіткнення чи то на інформаційній.

Кожен має робити мале і велике, щоб наша країна встояла. Як не важко ще нам буде. І чим би нас не намагалися залякати. Далі все залежить від нашого гуртування і нашої спільної сили. Тепер декілька слів до росіян.

Знаю, що є значна кількість таких серед тих, хто слідкував чи слідкує за публікаціями — чи то моїми, чи то за нашим сайтом. Українська мова не була проблемою, коли наші новини чи аналізи перекладали на російську. Тож певен, все буде зрозуміло і зараз.

Звертаюсь до вас: зрозумійте і донесіть до своїх ближніх — ваша влада зробила катастрофічну помилку, зважившись на відкриту агресію проти нашої країни. Це злочин. За нього доведеться згодом відповідати, в яку б брехливу ідеологічну обгортку Путін не загортав агресію проти України.

Сьогодні ваші родини чи сім’ї ваших знайомих втрачають своїх близьких родичів, одягнутих у форму солдат, у бойових діях за примарливі цілі, які не вами придумані.

Тепер, коли бліц-криг наступу на Україну захлинувся і прогулянка по нашій землі виявилась смертельною, Путін і військова кліка вже погрожують нам і світу ядерною зброею. Ну, і що це змінить?

Тож знайдіть у собі сили і способи протистояти цій війні, яка нав’язана Україні і цивілізації російською владою. Подивіться, як реагує світ на те, що робить Кремль і спробуйте зробити власні висновки і зважтесь на вчинки. Не чиніть злочин. У вас вибір ще є…

…У нас вибіру немає. Ворога на нашій землі маємо знищувати. Бо це наше, рідне. Ми захищаємо своє.



Петренко Ігор

Автор аналітичних статей та інтерв'ю про українську політику і культуру. Активний учасник Революції Гідності. Цікавиться новинною журналістикою та геополітикою. Зі Svoboda.ua з початку заснування.

Теги: блоги