Суббота, 20 апреля, 2024
блоги
28.04.2022

Валентин Гладких: рашистська мерзота згвалтує і вбʼє у рашці значно більше жінок і дітей, ніж в Україні

Валентин Гладких

Пригадуєте твір Конан Дойля «Пістрява стрічка», де антигерой використовував гадюку для вбивства, а зрештою вона вкусила його самого. Є чимала кількість досліджень, які грунтуються на величезному статистичному матеріалі, зібраному у різних місцях і в різний час, які демонструють як здобутий вояками на війні фактично «кримінальний досвід», посилений посттравматичним синдромом, позначався на рівні насилля у суспільствах, тим більше у складних соціально-економічних умовах.

Охочі можуть ознайомитися, наприклад, з радянськими даними про злочинність в СРСР у повоєнний період.

ТП на кшталт Ольги Биковської, яка у телефонній розмові заохочує свого чоловіка гвалтувати українок, навіть не усвідомлюють, що вони самі та їхні діти — як доньки так і синочки незабаром стануть жертвами насилля, зокрема, й сексуального.

Бажаючі можуть погуглити «згвалтування в РФ» і без проблем знайти жахливі речі, які коїлися і кояться у «мирній» Росії ЗАРАЗ, включно з доволі комфортними і розвиненими містами на кшталт Москви чи Пітера, не кажучи вже про глибинку, де побутове насилля, зокрема й сексуальне — це «норма жізні». «Повний фарш» і це при тому, що у суспільствах на кшталт російського більшість подібних злочинів не потрапляє до «поліцейських відомостей».

Цим російським ТП варто було б не зловтішатися з постраждалих українок і не заохочувати своїх чоловіків, батьків, синів, братів до гвалту; їм варто було б готуватися до кривавої вакханалії, яку принесуть додому їхні рідні і близькі, звісно, якщо тим поталанить повернутися не у поліетіленовому пакеті.

Повірте мені, ця рашистська мерзота згвалтує і вбʼє у рашці значно більше жінок і дітей, ніж в Україні. Зрештою, тут вони надовго не затримуються, а там їхній злочинний досвід ще довго буде проростати кривавими плодами. Проте ТП Ольга Биковська про це ще не здогадується… І поліетіленовий пакет для сміття з рештками її «благовірного» стане для неї лише першою ластівкою на шляху усвідомлення і спокутування «кармічної» провини.

РіZанину у Бучі вони насправді зможуть НЕМИНУЧЕ павVтаріть, але вже у себе на батьківщині.



Сорока Аліна

Закінчила факультет журналістики Львівського державного університету імені Івана Франка. Почала працювати в газетах на Прикарпатті, потім - у Львові. Згодом доєдналась до команди Svoboda.ua.

Теги: блоги