Четверг, 25 апреля, 2024
Главные новости
04.08.2022

Вдруге по київському напрямку росіяни не пройдуть — ООС

ЗСУ комплексно підготувалися до можливого наступу росіян з боку Київщини, тому вдруге ворог не пролізе. У цьому переконує командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв, пишуть texty.org.ua.

«Ми проаналізували попередні дії противника на київському напрямку та, вивчивши цей досвід, передбачили й наші адекватні дії. Оборонні позиції розташовані саме в тих місцях, де найбільша ймовірність наступу ворожих сил. Аналізуючи ймовірні ворожі дії, ми створили комплексну систему вогневого ураження, яка передбачає ураження противника на дальніх підступах та у найближчій глибині його бойових порядків», — заявив Наєв.

Він додав, що командир з’єднання Збройних Сил України, що забезпечує оборону на цій ділянці місцевості, перебуває у постійній взаємодії з підрозділами Державної прикордонної служби України, Національної гвардії, Національної поліції та Служби безпеки України. Всі разом вони виконують планові заходи щодо унеможливлення дій російських військ. Це стосується як протидії диверсійно-розвідувальним групам, так і відбиттю можливого наступу росіян.

«Своєю чергою населення, відчувши на собі тягар ворожої окупації, цілком підтримує Збройні Сили України та інші військові формування і правоохоронні органи. Впевнений, що ворог цим напрямком більше не пройде. Ми робимо все для того, щоби ця впевненість була реальною», – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.



Мірошник В’ячеслав

Закінчив Київський національий університет культури і мистецтв. У журналістиці - з 2018 року. Працював спортивним оглядачем та займався публіцистикою. У послужному списку також робота на радіо і в друкованому журналі. Зі Svoboda.ua з 2020-го року.