Суббота, 20 апреля, 2024
Главные новости
12.08.2022

Неймовірний цвіт України в роботах художниці «Лаванда надихає — ЗСУ перемагає»

«Лаванда надихає, ЗСУ перемагає!» — вернісаж, що стартував на Козятинщині Вінницької області.

«Усі наші думки — про перемогу та про світле майбутнє країни, відтак, хочемо допомогти нашим захисникам, бо в них віримо і на них покладаємо наші надії та сподівання. Лавандовий пленер був задуманий саме для цього», — розповідають організатори.

Художниця, яка працює у різних техніках живопису, графіки, прикладного мистецтва, дизайну одягу та оформлення інтер’єрів, монументального розпису, Тетяна Куліш, створила три роботи акрилом на лавандову тематику. Дві – для продажу на вернісажі, щоб виручені кошти передати нашим ЗСУ, а одну роботу, як подарунок Аллі Гордійчук, яка запросила безкоштовно провести пленер на її лавандовому полі і яка також перерахувала велику суму грошей у фонд Притули. Ця робота буде нагадувати її родині про пленер, про художників і просто небайдужих людей, які хочуть жити у вільній країні і творити добро.



Петренко Ігор

Автор аналітичних статей та інтерв'ю про українську політику і культуру. Активний учасник Революції Гідності. Цікавиться новинною журналістикою та геополітикою. Зі Svoboda.ua з початку заснування.