Пятница, 29 марта, 2024
Новости
17.08.2022

Російські загарбники втрачають позиції після вибухів в Криму

Після вибухів складів боєприпасів на території тимчасово окупованого Криму росіяни значно втрачають свої позиції. Про це повідомляє британська розвідка.

16 серпня під Джанкоєм на півночі Криму вибухнув склад боєприпасів. Там же були пошкоджені прилегла залізниця і електрична підстанція.

за повідомленнями російських ЗМІ, дим піднімався біля авіабази в Гвардійському в центрі Криму, пише РБК-Україна.

За даними британської розвідки, в Джанкої і Гвардійському розташовані два найважливіших російських військових аеродрому в Криму. Джанкой також є ключовим автомобільним і залізничним вузлом, який відіграє важливу роль у постачанні російських операцій на півдні України.

«Причина цих інцидентів і масштаби збитку поки не ясні, але російське командування, швидше за все, буде все більше стурбоване очевидним погіршенням ситуації з безпекою в Криму, який служить тиловою базою для окупантів», — йдеться в повідомленні.



Мірошник В’ячеслав

Закінчив Київський національий університет культури і мистецтв. У журналістиці - з 2018 року. Працював спортивним оглядачем та займався публіцистикою. У послужному списку також робота на радіо і в друкованому журналі. Зі Svoboda.ua з 2020-го року.

Теги: Новости