Saturday, April 20, 2024
Горячие новости
Uncategorized
16.04.2022

TRUHOMA отримала найбільшу пожертву на 1000 харчових посилок до Києва від благодійної організації BINANCE CHARITY

Truhoma об’єднала зусилля з Binance Charity, міжнародним благодійним фондом Binance, що є провідним світовим постачальником криптовалютної та блокчейн інфраструктури, на надання гуманітарної допомоги Україні.

Благодійна організація Binance Charity пожертвувала 40 000 євро на 1000 посилок із їжею через платформу Truhoma, що робить це найбільшим пожертвуванням, зробленим на платформі.

«Ми дуже раді співпрацювати разом із Truhoma, підтримуючи їхню гуманітарну роботу в Україні. Truhoma є однією з небагатьох організацій, які все ще можуть надавати критично необхідну допомогу людям, що залишилися в країні і постають перед неможливими труднощами та втратами. Крім того, платформа робить це абсолютно прозоро, що є основною цінністю, яку ми поділяємо. Наші серця з народом України і ми сподіваємося, що ці продуктові посилки принесуть деяке полегшення в ці непрості часи», — сказала Хелен Хай, голова благодійної організації Binance після пожертви. 

Багато українців, які все ще проживають в країні, стикаються не тільки з великою небезпекою від нападу російських військ, але й з кризою через брак ліків, питної води та їжі. Надання українцям посилок із продуктами має величезний вплив на тих, хто їх найбільше потребує. Пожертва від Binance Charity була використана Truhoma для придбання та доставлення 1000 посилок із основними продуктами, такими як рис, макарони, консерви, супи, борошно, кава, шоколад, паштети, цукерки та горіхи.  

«Ми щасливі та пишаємося тим, що Binance Charity обрала нас серед багатьох благодійних проєктів. Ми готові забезпечити 100% операційну прозорість. Пожертвування зроблені через Truhoma, використовуються для придбання їжі без посередників, яку буде надіслано тим, хто її найбільше потребує. Я хотіла б подякувати Binance Charity за допомогу та довіру. Це наша перша співпраця яка, як ми сподіваємося, триватиме і надалі», – сказала Ана Лукнер Роліч, засновниця та голова правління Truhoma Fund Inc. 

12 квітня 1000 посилок подолали 1600-кілометрову відстань і, за допомогою мережі місцевих партнерів Truhoma, прибули до Києва. В Києві на них чекали волонтери із благодійної організації «Волонтерська Сотня».  

Хронологія подій: 

– 7 квітня – вантажівки вирушають у 1600-кілометрову подорож до Києва 
– 8 квітня – вантажівки перетинають кордон України 
– 9-10 квітня – безпечне зберігання вантажівок у співпраці з Агентством транскордонного співробітництва 
– 11 квітня – вантажівки отримують можливість продовжити свою подорож 
– 12 квітня – вантажівки з продуктовими посилками прибувають до Києва, де волонтери «Волонтерської Сотні» чекають на них. 
– 13 квітня – волонтери Волонтерської Сотні роздають продуктові посилки 

«Це благодійне пожертвування дуже важливе для нас. Багато країн жертвують Україні мільярди. Але всі ці гроші йдуть на армію. А пожертви від Truhoma та Binance Charity підуть  безпосередньо цивільним особам, немає слів, які ми вдячні! Зараз дуже потрібна їжа і сім’ї надзвичайно за неї вдячні. Крім того, Binance надіслали ще й солодощі та горіхи, що дуже приємно і важливо», – сказала Світлана Доброханська, представниця благодійної організації «Волонтерська сотня» у Києві. 

Цей внесок є наступним після пожертви у розмірі 10 мільйонів доларів США на допомогу людям, які постраждали від кризи в Україні. Через Binance Charity вже було пожертвувано понад 7 мільйонів доларів. Щодо решти пожертвувань в розмірі 3 мільйонів доларів США у вигляді довгострокової грошової допомоги на основі криптовалюти, ведуться перемовини із партнерами. Крім того, Binance Charity запустила платформу для краудфандингу, яка зібрала приблизно 900 тисяч доларів США від криптоспільноти. Ці гроші також будуть спрямовані на гуманітарні заходи. 

Про Truhoma  

Truhoma розробляє інноваційні технології для пожертвувань 100% прозорим і відстежуваним способом. Засновниця і голова правління Truhoma Fund Inc. Ана Лукнер Роліч, відкрита до додаткових інтерв’ю та заяв. Також компанія готова надати додаткові коментарі та фото. Просимо Вас зв’язатися за телефоном 031 451 100, або написати на ana@truhoma.org. Для отримання додаткової інформації відвідайте: https://truhoma.org/en

Про Binance Charity 

Binance Charity — це неприбуткова організація, що займається просуванням благодійності від блокчейну для досягнення глобального сталого розвитку. Binance Charity прагне спрямувати ресурси на благодійність шляхом розробки 100% прозорої платформи для пожертв, заснованої на блокчейні. Це дозволить побудувати майбутнє, де технологічні інновації ставлять на меті припинення всіх форм бідності та нерівності, та просування сталого розвитку людей. На сьогодні BCF підтримав понад 2 мільйони бенефіціарів за допомогою різних проєктів. 

Для отримання додаткової інформації відвідайте: https://www.binance.charity/ 

Слідкуйте за нами в Twitter @BinanceBCF, щоб отримувати оновлення про поточні та майбутні події.

Крыжак Дмитрий

#Binance#Binance Charity#Україна#Truhoma



Петренко Ігор

Автор аналітичних статей та інтерв'ю про українську політику і культуру. Активний учасник Революції Гідності. Цікавиться новинною журналістикою та геополітикою. Зі Svoboda.ua з початку заснування.

Теги: Uncategorized