Воскресенье, 05 октября, 2025
Горячие новости

Заступник голови Державного агентства відновлення України Сергій Сверба купує квартири та віддає борги в кріптовалюті

ДБР оголосило підозру у розтраті майже 5 млн грн генеральному директору «Нижньодністровської ГЕС»

Чому українська ковбаса дорожча за італійську і як «відкатні» схеми «УкрХімТеху» нищать бізнес

Коли «фармацевтика» дорожча за совість

ЄС найближчим часом зосередиться на поставках зброї Україні

Наступні кілька тижнів визначатимуть, чи буде Україна надалі існувати – The Washington Post

Аферисти, що розповсюджують німецькі антиалергенні препарати, наживаються на бійцях ЗС

У декларації начальника управління міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії ДМС в Одеській області Андрія Морару виявлено ознаки незаконного збагачення.

НАБУ перевірить міністра Коваля через квартиру його тещі вартістю майже 18 мільйонів гривень

Хто допоміг втекти головному фігуранту справи про розкрадання грошей у Фонді держмайна Андрію Гмиріну?

Covid-19
26.11.2020

Медики назвали необходимый продукт в условиях пандемии COVID-19

Кандидат медицинских наук Маргарита Королёва назвала яйца необходимым продуктом в условиях пандемии COVID-19. Данная пища сводит к минимуму риск осложнений в случае заболевания коронавирусом. 

Маргарита Королёва рассказала, что яйца крайне необходимы организму для восстановления высокого уровня иммуноглобулинов, представляющих собой особые белки. Они являются носителями активности антител, вырабатываемых организмом после заражения коронавирусом. Названный продукт повышает способность поддерживать функционирование дыхательной системы. 

Яйца нужны для недопущения клеточной гипоксии, то же относится к животным жирам, необходимым организму для скорейшего выздоровления. Специалист рекомендует включить в ежедневный рацион растительные нерафинированные масла – подсолнечное, оливковое и льняное. К тому же, лён способствует очищению кровеносных сосудов. 

Названные составы минимизируют возможные осложнения в ходе лечения от COVID-19. Профессор Маргарита Королёва рекомендует употреблять рыбу северных морей, так как в ней много полезных Омега-3 жирных кислот.



Мірошник В’ячеслав

Закінчив Київський національий університет культури і мистецтв. У журналістиці - з 2018 року. Працював спортивним оглядачем та займався публіцистикою. У послужному списку також робота на радіо і в друкованому журналі. Зі Svoboda.ua з 2020-го року.