Четверг, 28 марта, 2024
Киевские новости
17.10.2020

Михайло Терентьєв розповів, що зроблено для жителів Печерську за час пандемії

Уже вісім місяців Україна і світ живуть в умовах пандемії коронавірусу. Такої страшної епідемії в Європі не було сто років. Кандидат у депутати Київради від партії «Удар» у Печерському районі Михайло Терентьєв не залишився в стороні в цей скрутний час — практично весь свій депутатський фонд витратив на те, щоб допомогти людям. Були закуплені засоби індивідуального захисту для жителів району, виділені гроші нужденним жителям на медикаменти.

«Деякі зверталися до громадської приймальні, телефонували, багато писали мені в Фейсбук або ж приходили особисто з проханнями про допомогу. Ще ми з моїм другом купили для Олександрівської лікарні апарат ШВЛ, багато разів робили закупівлі масок і необхідних медикаментів для лікарні», — повідомив Михайло Терентьєв.

В таких ситуаціях не можна лишати людей наодинці з проблемами. «Ми завжди намагаємося в таких ситуаціях допомагати людям. Я завжди прошу жителів району звертатися до мене, навіть якщо комусь потрібна просто консультація фахівця. Іноді трапляються фахівці, які заганяють людей в такі умови, що їм доводиться витрачати останні гроші на непотрібні медикаменти. Я максимально докладаю всіх зусиль, щоб допомогти жителям нашого району і не залишити їх наодинці з бідою.», — розповів кандидат.



Петренко Ігор

Автор аналітичних статей та інтерв'ю про українську політику і культуру. Активний учасник Революції Гідності. Цікавиться новинною журналістикою та геополітикою. Зі Svoboda.ua з початку заснування.