Суббота, 20 апреля, 2024
Covid-19
02.11.2020

COVID-19: очільник ВООЗ Тедрос Гебреєсус пішов на карантин

Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров’я Тедрос Гебреєсус пішов на карантин після контакту з особою, хворою на COVID-19, повідомляє DW.

Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) Тедрос Адханом Гебреєсус повідомив, що пішов на самоізоляцію після того, як стало відомо про його контакти з хворим на COVID-19.

«З’ясувалося, що я контактував з людиною, тест якої дав позитивний результат на COVID-19. Я почуваюся добре, і у мене немає симптомів, але я буду на самоізоляції в найближчі кілька днів відповідно до протоколів ВООЗ і працюватиму з дому», — написав очільник ВООЗ у своєму Twitter.

Він додав, що дуже важливо, щоб всі дотримувалися рекомендацій з охорони здоров’я. «Саме так ми розірвемо ланцюжок передання COVID-19, придушимо вірус і захистимо систему охорони здоров’я», — зазначив глава ВООЗ.

Згідно з даними Університету Джонса Хопкінса, від початку пандемії коронавірусом у світі заразилися 46,5 мільйона осіб, померли 1,2 мільйона хворих.



Коломієць Ганна

Випускниця Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка. До 2022 року працювала редакторкою стрічки новин в міжнародному інформаційному агентстві. Спеціалізується на висвітленні подій суспільно-політичної тематики, а також новинах міжнародної політики. В команді Svoboda.ua з січня 2023 року.

Теги: Covid-19