Четверг, 28 марта, 2024
блоги
03.11.2020

Айдер Муждабаєв: Не можна ненавидіти Зеленського більше, ніж любити Україну.

Айдер Муждабаєв

Це божевілля, перелом мозку, метальне збочення.

КСУ зараз діє як елітний російський спецназ у Києві. За чітким планом він у режимі спецоперації швидко руйнує все, що досягнуто Україною за майже 7 років.

Скажіть – КОГО, ЩО, ВІД КОГО ви захіщаєте? Яку Конституцію, якщо вони (більшість) її прямо порушують з метою поворота від ЄС до росіі? А в конкретних і близьких планах – руйнування всього українського загалом. Яку «узурпацію влади Зеленським» ви боїтеся (щось згадалося про «узурпацію влади Порошенком» 2 роки тому; ні, не пам’ятаєте?), коли на ваших очах вони узурпують УСЮ владу в Україні на замовлення Москви з метою повернути їй Украіну? Це ж просто путінський бліцкриг. Ні, не бачите?

Упевнений, що навіть фюрер у Москві не чекав на таку міцну підтримку свого спецназу, який вийшов з підпілля та пішов захоплювати в Києві «район за районом», з боку різних політичних сил/спікерів/ломів. Схожого екстремального ступеня корисний ідіотизм в Україні не досягав, напевно, сто років (про зраду не кажу).

Ми хочемо повторити «успіх», чи що?

Джерело: Українська правда



Наталя Півень

Випускниця факультету журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка. Починала із роботи у регіональних ЗМІ. В команді Svoboda.ua з квітня 2022 року.