Четверг, 25 апреля, 2024
Covid-19
19.11.2020

Глава Офісу президента України заявив, що через неможливість організації захищеного зв’язку вдома він перебуває на самоізоляції з COVID-19 в «Феофанії»

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак пояснив, що після зараження коронавірусом перебуває на самоізоляції в лікарні «Феофанія», оскільки в його житловому будинку не можна забезпечити необхідний рівень захищеності зв’язку.

Про це повідомляє Інтерфакс Україна.

«Ось і я спробував віддалену роботу. Скажу вам, що краще працювати в офісі. Цей тиждень провів у «Феофанії». Самоізоляцію і медичний догляд через коронавірус я планував організувати вдома, але необхідний рівень захищеності зв’язку в житловому будинку забезпечити неможливо. В іншому випадку, повірте, я б залишався вдома і працював звідти», — написав він на своїй сторінці в Фейсбук у середу ввечері.

Єрмак повідомив, що здійснив за цей час низку надважливих дзвінків, зокрема розмову радників лідерів країн-учасниць нормандського формату.

Керівник ОП розповів, що в перші дні хвороби почувався нормально. Потім працювати стало набагато складніше, піднялася температура, з’явився кашель, біль у горлі та грудях.

«Вихідні були важкими, трохи випав з роботи. Зараз мені вже набагато краще. Саме необхідність повноцінної роботи щодня, проведення захищених відеоконференцій, дзвінків тощо були головними причинами щодо «Феофанії». Хворіти не люблю, останній раз у лікарні був багато років тому. Зрозумів ще раз — це не моє», — зазначив він.

Єрмак також зазначив, що йде на поправку і сподівається незабаром отримати негативний тест на коронавірус.



Сорока Аліна

Закінчила факультет журналістики Львівського державного університету імені Івана Франка. Почала працювати в газетах на Прикарпатті, потім - у Львові. Згодом доєдналась до команди Svoboda.ua.