Пятница, 29 марта, 2024
Новости
23.11.2020

У Черкаській області затримано учасників «сходки» кримінальних авторитетів

У Черкаській області правоохоронці затримали учасників «сходки» кримінальних авторитетів під час застілля, які відзначали звільнення одного з них з в’язниці, повідомив сектор комунікації поліції Черкаської області.

Про це повідомляє Інтерфакс Україна.

«На спеціальну лінію 102 поліції Черкаської області надійшло повідомлення, що в Городищі один із закладів міста працює з порушенням карантинних вимог. Крім того, в повідомленні йшлося, що в приміщенні закладу група озброєних осіб проти волі утримує людину», — йдеться в повідомленні .

За інформацією поліції, в Городище приїхали особи, які мають вплив на криміногенну ситуацію. У фігурантів поліцейські вилучили зброю, ножі і гроші. Зараз 16 із них вже встановлені і перевірені в базах розшукуваних.

«Серед присутніх вже ідентифіковано деяких відомих злодіїв, нинішніх «наглядачів» і «положенців» із Черкас, Полтави та Кам’янського. Поліцейські відпрацьовують їх зв’язку з іншими представниками «кримінального світу», ймовірність того, що ці громадяни причетні до скоєння злочинів на території області», — сказав начальник поліції в Черкаській області Михайло Куратченко.

источник dnepr.ua



Коломієць Ганна

Випускниця Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка. До 2022 року працювала редакторкою стрічки новин в міжнародному інформаційному агентстві. Спеціалізується на висвітленні подій суспільно-політичної тематики, а також новинах міжнародної політики. В команді Svoboda.ua з січня 2023 року.