Четверг, 28 марта, 2024
Новости
26.06.2020

Зеленський обіцяє надати 40 квартир постраждалим від вибуху на Позняках

Про це йдеться у повідомленні на сайті Президента. Він обіцяє впродовж максимум півтора місяця ще 28 нових квартир буде передано громадянам, які постраждали від вибуху в житловому будинку в Києві.

«Хочу сказати, що ми знайшли всі 40 квартир. Вони всі в Києві – не в області. Це нові квартири. 12 квартир уже готові – вони добудовані. Впродовж максимум півтора місяця інші квартири – ще 28 квартир – ми виділимо сім’ям», – повідомив Володимир Зеленський в ефірі програми «Право на владу» під час телевізійного включення з Івано-Франківської області, де Глава держави перебуває з терміновою робочою поїздкою.

Президент наголосив, що на придбання помешкань кошти державного бюджету не витрачатимуться. Офіс Президента провів перемовини з київськими забудовниками, в результаті чого були знайдені всі 40 квартир, які люди отримають найближчим часом.

«Ми переговорили з забудовниками. Офіс Президента знайшов забудовників, які нам допомогли», – зазначив Глава держави.



Петренко Ігор

Автор аналітичних статей та інтерв'ю про українську політику і культуру. Активний учасник Революції Гідності. Цікавиться новинною журналістикою та геополітикою. Зі Svoboda.ua з початку заснування.

Теги: Новости