Пятница, 26 апреля, 2024
Новости
02.07.2020

Батьки дітей, які загинули у дитячому таборі в Одесі, подали до суду на поліцію та прокуратуру

Родичі загиблих внаслідок пожежі в одеському таборі «Вікторія» дітей подали до суду на прокуратуру та поліцію Одещини через неефективне розслідування. У позовній заяві вони вимагають відшкодувати їм моральну та майнову шкоду на загальну суму майже 18,7 мільйона гривень. У разі задоволення позову кошти стягнуть із державного бюджету.

Про це розповідає «Слідство.Інфо» посилаючись на позовну заяву від 15 червня поточного року, яка є в нашому розпорядженні і яку днями спрямували до суду.

Нагадаємо, що внаслідок пожежі в одному з дерев’яних корпусів дитячого табору «Вікторія» у вересні 2017 року загинули троє дітей — Софія Мазур, Сніжана Арпентій та Анастасія Кулініч. З того часу, як ідеться в документі, досудове розслідування в цій справі здійснюють слідчі Слідчого управління Головного управління Нацполіції в Одеській області під процесуальним керівництвом прокуратури Одещини.



Мірошник В’ячеслав

Закінчив Київський національий університет культури і мистецтв. У журналістиці - з 2018 року. Працював спортивним оглядачем та займався публіцистикою. У послужному списку також робота на радіо і в друкованому журналі. Зі Svoboda.ua з 2020-го року.

Теги: Новости