Четверг, 28 марта, 2024
Власть
25.05.2021

Олександр Скічко: продовжуємо діалог із підприємцями області щодо введення РРО

Голова Черкаської ОДА, Олександр Скічко на своїй Фейсбук-сторінці розповів про обов’язкове запровадження РРО (реєстраторів розрахункових операцій), і діалог влади з представниками місцевих підприємців.

«Продовжуємо діалог із підприємцями області, як я і обіцяв. Під час сьогоднішньої зустрічі ключовим питанням було обов’язкове застосування РРО.» —  написав Скічко, і додав, що в зустрічі брали участь народні депутати Данило Гетманцев та Олег Арсенюк.

В процесі запровадження обов’язкового використання РРО виникла проблема. А саме те, що цей процес припав на розпал пандемії Коронавірусу.

«Ситуацію ускладнило те, що впровадження РРО припало на карантин, від якого найбільше постраждали саме дрібні підприємці. Ми, до речі, робили все, аби Черкащина не опинилась у червоній зоні, а бізнес проходив карантин із мінімальними втратами.» — підкреслив він.

Також Олександр Скічко підкреслив, що підприємці передали народним депутатам перелік своїх пропозицій, які на їх думку мають спростити ведення бізнесу. 

В кінці він додав, що в Офісі Президента України створено координаційну раду з питань сприяння розвитку мікро-, малого- та середнього підприємництва для напрацювань пропозиції до змін у законодавство.



Петренко Ігор

Автор аналітичних статей та інтерв'ю про українську політику і культуру. Активний учасник Революції Гідності. Цікавиться новинною журналістикою та геополітикою. Зі Svoboda.ua з початку заснування.