Четверг, 28 марта, 2024
Новости
25.05.2021

Ігор Уманський анонсував створення нової політичної сили

«Команда, що здатна зробити. Як реалізувати потенціал України». Ігор Уманський анонсував створення нової політичної сили.

Днями виданням Хвиля опубліковано текст, в якому двічі міністр фінансів Ігор Уманський оголосив про свої політичні амбіції, і заявив, що збирає навколо себе команду з нових регональних еліт. І сформулював три головних політичних принципи.

Новий суспільний договір.

«Суспільний договір – це нові правила гри, за якими гратимуть усі. Той договір, що існує зараз, вичерпав свій потенціал і зараз веде країну до глибокої кризи, яка може коштувати нам незалежності. Новий суспільний договір – це перш за все запорука виживання країни.» — каже Уманський.

Потужна конкурентна економіка

«Не треба повторювати помилки попередників, які декларували знищення олігархів, а натомість лише посилювали їхній вплив. Демонополізація автоматично має наслідком деолігархізацію економіки. Замість боротьби з впливом певних осіб потрібно створити єдині правила гри та перетворити олігархів на великий бізнес.» — наголосив він.

Гарантії громадянам та суспільству

«Менш ніж за десять років ми можемо жити, як у Східній Європі. Для цього потрібні Закон та потужна держава. Вони дозволять забезпечити громадянам робочі місця, справедливий дохід, забезпечену старість, а найголовніше – гарантії для наступних поколінь. Діти, що народжуються в Україні, повинні отримувати всі ті можливості, задля яких вони зараз вирушають за кордон. Учитися, працювати та жити в Україні має бути так само комфортно та безпечно, як у Євросоюзі.» — написав Ігор Уманський.

В кінці він наголосив, що люди вже не раз чули подібні тези, але він відрізняється від інших політиків, які декларували подібні цінності тим, що він реально знає як це втілити в житті, і збирається і надалі жити в Україні, тому він зацікавлений в успіху.

Завершив він закликом поєднуватись до його команди всіх небайдужих.

Джерело: https://analytics.hvylya.net/230448-komanda-shcho-zdatna-zrobiti-yak-realizuvati-potencial-ukrajini?fbclid=IwAR3sjS9O3wdGYS3R48JNVW9QnPtnGOWG1CwadA1wvvMy83EMg4zWWWJNlfQ



Коломієць Ганна

Випускниця Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка. До 2022 року працювала редакторкою стрічки новин в міжнародному інформаційному агентстві. Спеціалізується на висвітленні подій суспільно-політичної тематики, а також новинах міжнародної політики. В команді Svoboda.ua з січня 2023 року.