Четверг, 28 марта, 2024
Новости
20.12.2021

Авіакомпанія WINDROSE дарує дітям квитки до Святого Миколая

WINDROSE оголосила про нову акцію. З 19 грудня 2021 до 14 січня 2022 квитки до Львова для дітей 2-12 років можна придбати лише за 1 у.о. Для цього достатньо забронювати переліт на сайті авіакомпанії, використавши промокод SVIATOLVIV2022. Важливою умовою є те, що дитина має бути у супроводі дорослого.

Львів є одним з найпопулярніших міст для зимового відпочинку серед українців, і щороку напередодні Різдва готує для гостей вдосталь розваг. Важливо заздалегідь подбати про те, як дістатися місця відпочинку. Швидкий та комфортний варіант — авіапереліт.

WINDROSE пропонує регулярні щоденні рейси тричі на день. Транзит через Київ дозволить туристам із регіонів України дістатися Львова за 4,5 години.  Час у дорозі з української столиці складає 1 годину.

Заощадити на перельоті можливо не лише завдяки спеціальному тарифу для дітей, але й скориставшись підтримкою від держави для вакцинованих громадян. За ці кошти можна придбати сертифікат вартістю 1000 грн на власні рейси Україною від WINDROSE.  Він уже доступний на сайті авіакомпанії, а використати його можна до 31.12.2022 як знижку на будь-який внутрішній рейс.



Мірошник В’ячеслав

Закінчив Київський національий університет культури і мистецтв. У журналістиці - з 2018 року. Працював спортивним оглядачем та займався публіцистикою. У послужному списку також робота на радіо і в друкованому журналі. Зі Svoboda.ua з 2020-го року.