Пятница, 29 марта, 2024
Uncategorized
30.04.2022

ФК «ШАХТАР» оголошує про запуск ексклюзивної колекції NFT на маркетплейсі BINANCE NFT на підтримку українців

У рамках запуску NFT від ФК «Шахтар» на Binance NFT, клуб виставить на аукціон дев’ять підписаних футболок.

Binance NFT, NFT-маркетплейс Binance, провідної світової блокчейн-екосистеми, що є постачальником криптовалютної інфраструктури, сьогодні оголосив про запуск колекції NFT від професійного українського футбольного клубу ФК «Шахтар».

У рамках запуску NFT від ФК «Шахтар» на Binance NFT, клуб виставить на аукціон дев’ять підписаних футболок з ініціативи «Футбол заради миру». В рамках ініціативи «Футбол заради миру» ФК «Шахтар» підтримує українських дітей, які постраждали від війни, та організовує товариські матчі, жертвуючи кошти від продажу квитків.

Аукціон розпочнеться 7 травня і триватиме тиждень до 14 травня. Кожен хто запропонує найвищу ціну отримає футболки обмеженим тиражем від ФК «Шахтар» із логотипом «Футбол заради миру». Футболки також підпишуть усі нинішні гравці та тренери ФК «Шахтар», зокрема зірки українського футболу Тарас Степаненко, Михайло Мудрик та Андрій Пятов.

Окрім предметів, проданих на аукціоні, у продажу також буде 10 000 NFT Mystery Boxes. Mystery Boxes будуть доступні на Binance NFT Marketplace з 7 травня за ціною 10 BUSD за Mystery Box.

Кошти від аукціону та продажу Mystery Boxes будуть передані в благодійний фонд Shakhtar Social Fundі фонд Binance Charity Relief Fundна підтримку людей постраждалих від війни в Україні, які потребують гуманітарної допомоги.

Сергій Палкін, генеральний директор ФК «Шахтар», зазначив: «Будучи одним із найпопулярніших професійних футбольних клубів України, ФК «Шахтар» протягом багатьох років здобув велику любов, прихильність та підтримку з боку місцевих вболівальників. Ми прагнемо допомогти українській громаді вийти із цієї гуманітарної кризи сильнішою. Блокчейн ідеально підходить для цього, враховуючи прозорість та підзвітність, які він забезпечує».

Хелен Хай, голова маркетплейсу Binance NFT, сказала: «Цифрові активи, включаючи NFT, відіграють важливу роль у наданні швидкої та ефективної допомоги тим, хто її потребує у ці важкі для країни часи . Тісно співпрацюючи з ФК «Шахтар», ми запускаємо їх NFT-колекцію на Binance NFT і сподіваємося, що надходження від колекції дозволять нам надати гуманітарну підтримку якомога більшій кількості українців».

Binance NFT є однією з найбільш швидкозростаючих NFT-платформ у світі. Всього трохи більше ніж за місяць після свого релізу, Binance NFT згенерувала $25 млн доларів США, від продажів понад 300 000 Mystery Boxes і залучила понад 400 авторів по всьому світу. Загалом з моменту запуску на маркетплейсі Binance NFT було продано понад 1 мільйон Mystery Boxes, що принесли понад 40 мільйонів BUSD.

Маркетплейс Binance NFT використовує таку ж систему облікових записів, що й Binance.com. Поточні користувачі Binance можуть отримати доступ до майданчика і торгувати за допомогою своїх облікових записів на Binance. Нові користувачі можуть просто зареєструватися на Binance.com, щоб створити, або зареєструвати на платформі Binance свої NFT. Маркетплейс Binance NFT також додав мультичейн підтримку для депозитів і зняття NFT. Тепер користувачі можуть легко переказувати свої NFT між мережами BNB Chainі Ethereum.

Про Marketplace Binance NFT

Marketplace Binance NFT пропонує відкритий майданчик для художників, творців, ентузіастів криптовалют, колекціонерів NFT і шанувальників творчості по всьому світу з найкращою ліквідністю та мінімальними комісіями. Binance NFT, що складається з двох частин, преміальних подій і торгового ринку, містить цінні предмети колекціонування та доступний торговий майданчик для всіх своїх користувачів.

Для отримання додаткової інформації відвідайте https://nft.binance.com/

Для співпраці творців і художників: nft@binance.com

Про ФК Шахтар

ФК «Шахтар» Донецьк — один із найтитулованіших футбольних клубів України, 13-кратний володар чемпіонату України, 13-кратний володар Кубка України, 8-кратний володар Суперкубка України, володар Кубка УЄФА 2009 року та постійний учасник Ліги чемпіонів УЄФА.

Крыжак Дмитрий

#Binance#Шахтар#футболки#Binance NFT



Наталя Півень

Випускниця факультету журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка. Починала із роботи у регіональних ЗМІ. В команді Svoboda.ua з квітня 2022 року.

Теги: Uncategorized