Четверг, 25 апреля, 2024
блоги
29.07.2020

Самі собі технологи, — голова передвиборчого штабу «Слуги народу» про підготовку до виборів

Самі собі технологи, — голова передвиборчого штабу «Слуги народу» про підготовку до виборів

Наш штаб виглядає як центральний орган, як міністерство, наприклад. Тобто міністерство у нас створює політику, а от обласні штаби на місцях щось реалізують. 

В нас по всіх напрямках є невелика група, є юристи, є ті, хто працюють по перевірці і обробці кандидатів, тому що це і обласні, і міські ради обласних центрів, і кандидатів у мери. 

У нас відбувається подвійна перевірка – частину робить обласний штаб, частину робить центральний. 

Є медійна складова, звичайно, є діджитал, і є великий ІТ-відділ, який працює над інноваційним продуктом, який ми скоро представимо на пресконференції окремій. 

Це так звані дашборди по перебігу кампаній. Це така велика інтерактивна дошка в інтернеті, на якій видно – який штаб що робить, як виконують задачі, скільки кандидатів, скільки членів комісії, скільки зареєстровано, які є проблеми, де є «зелені» зони, де «червоні». Це дасть можливість нам як керівництву партії приймати оперативні рішення. 

Також – всі партії це завжди роблять, ми тут не нові в цьому, але ми робимо теж своє – це велика система СRM по управлінню кандидатами і членами комісії. Це велика база даних, в яку загружаються всі члени комісій, всі кандидати. 

Це важливий елемент партійного будівництва, тому що після виборів вони всі там залишаться, у нас будуть їхні контакти і ми зможемо робити різні штуки – починаючи від банальних розсилок у вайбері і закінчуючи створенням чогось більш глобального.

Ми самі собі технологи.

Джерело: Українська правда



Петренко Ігор

Автор аналітичних статей та інтерв'ю про українську політику і культуру. Активний учасник Революції Гідності. Цікавиться новинною журналістикою та геополітикою. Зі Svoboda.ua з початку заснування.

Теги: блоги