Пятница, 29 марта, 2024
Новости
23.06.2022

Ресторан Villa Riviera в Києві організовує масштабний гастро-маркет для допомоги ЗСУ

Маркет пройде з 1 до 3 липня.

Ресторан Villa Riviera організовує масштабний гастро-маркет, який проходитиме 01.07 – 03.07 на території біля ресторану.

Мета маркету – зібрати кошти на допомогу для ЗСУ та знову привернути увагу людей до важливої місії волонтерства та нагадати, що лише разом, спільними зусиллями, ми зможемо перемогти. Кожен має працювати на своєму фронті.

Ми готуємо стенди з їжею та напоями, організовуємо фотозону та зону відпочинку, залучаємо українські бренди одягу, прикрас, побутових речей до цього заходу.

У маркеті візьме участь шоу-рум українських дизайнерів Дім Брендів.

Щоб наші гості могли не лише провести добре та смачно час, а й підтримати наших виробників. Протягом дня фотограф зніматиме всю активність.

Villa Riviera – італійський сімейний ресторан та найкраще місце для душевних зустрічей. Villa Riviera – символ душевного сімейного відпочинку та гармонійне поєднання смаку, бездоганного сервісу, комфорту та краси.

Сторінка закладу у Іnstagram.



Сорока Аліна

Закінчила факультет журналістики Львівського державного університету імені Івана Франка. Почала працювати в газетах на Прикарпатті, потім - у Львові. Згодом доєдналась до команди Svoboda.ua.