Пятница, 29 марта, 2024
Новости
21.07.2022

Росіяни запустили смс-розсилку та залякує масованими ракетними обстрілами України

Російські окупанти взялися за залякування українців у інтернеті та шляхом смс-інформування. У групах українців в соцмережах російські боти заходилися розсилати повідомлення про поразку ЗСУ на сході України та про перемогу кремлівських блазнів. А тепер — ще й запустили смс-розсилку, де лякають ракетними ударами.

«Триває активне розсилання повідомлення про те, що начебто «з 19 по 21 липня плануються масовані ракетні обстріли» в деяких містах України, а «зі сторони Білорусі диверсійні групи просунуться до 15-20 км територією України для відволікання наших військ на інших напрямках», — повідомляв раніше Центр протидії дезінформації.

Повідомляєься, що ворог використовує такий елемент інформаційно-психологічної операції, як «анонімний авторитет». Чим вводить в оману людей, посилаючись на «перевірені джерела». Насправді це є метод залякування та погроз, щоб українці якомога швидше здались кремлю.

Росіяни не знають, що українці вірять в силу ЗСУ, впевнені у своїй перемозі над російським злом.

Водночас, який би лихий намір не мав ворог, так як би не намагався посіяти паніку та створити умови хаосу, укранців закликають бути виваженими, не нехтувати сигналів тривоги та робити все можливе для прискорення перемоги.



Петренко Ігор

Автор аналітичних статей та інтерв'ю про українську політику і культуру. Активний учасник Революції Гідності. Цікавиться новинною журналістикою та геополітикою. Зі Svoboda.ua з початку заснування.