Пятница, 26 апреля, 2024
Новости
01.08.2022

Жителів Бахмуту закликають до евакуації

Жителям прифронтового Бахмуту нагадують, що їх чекає найважча за 30 років зима — через відсутності можливості теплопостачання і забезпечення миру, тому просять про евакуацію.

З 80 тисяч жителів Бахмутської ТГ, які проживали у місті та навколишніх селах до 24 лютого, продовжують залишатися у своїх будинках близько 25 тисяч осіб (трохи менше третини довоєнного населення). Про це повідомив начальник Бахмутської військової адміністрації Олексій Рева.

Мер звернувся до містян з закликом не ризикувати своїм життям і життям дітей, адже попереду всіх чекає найважча зима за останні 30 років:

«Я хочу, щоб ніхто з бахмутян не мав ілюзій — ситуація надскладна. Газопостачання відсутнє, тепла в наших квартирах і будинках цієї зими не буде. Що буде зі світлом та водопостачанням — спрогнозувати дуже важко. Прошу: їдьте в безпечніші райони, евакуюйтеся» , — сказав Олексій Рева.



Мірошник В’ячеслав

Закінчив Київський національий університет культури і мистецтв. У журналістиці - з 2018 року. Працював спортивним оглядачем та займався публіцистикою. У послужному списку також робота на радіо і в друкованому журналі. Зі Svoboda.ua з 2020-го року.