Пятница, 29 марта, 2024
Главные новости
08.08.2022

Софія Ротару показала світлину з села, де мешкає під час війни в Україні

Співачка Софія Ротару опублікувала у соцмережі світлину з села Чернівецької області, де народилася і тепер мешкає під час війни. 8 серпня вона святкує 75-річчя.

«Приїхала до місця сили! Тут я народилася, росла, пішла до школи. Тут я почала співати. Рідні Маршинці нагадали мені, як важливо не втратити почуття причетності до своєї Землі, відчувати зв’язок із тими, хто дав тобі життя, виховав та підтримував у твоїх починаннях», — написала Софія Михайлівна.

Співачка заохотила шанувальників разом йти до перемоги та допомагати українцям подолати російських загарбників.

«Саме цього дня, разом із вашими теплими привітаннями та словами підтримки, якими ви оточуєте мене вже багато років, хочу звернутися з проханням підтримати тих, кому зараз важко, хто справді потребує нашої допомоги. Сьогодні не час святкувати ювілей, сьогодні я молюся, щоб, як завжди, за декілька тижнів після мого дня народження, ми святкували День Незалежності України! Щоб якнайшвидше, замість повітряних тривог, у кожному будинку, у кожній родині, у кожному місті нашої прекрасної України лунали пісні про любов та світ!» – написала виконавиця.



Мірошник В’ячеслав

Закінчив Київський національий університет культури і мистецтв. У журналістиці - з 2018 року. Працював спортивним оглядачем та займався публіцистикою. У послужному списку також робота на радіо і в друкованому журналі. Зі Svoboda.ua з 2020-го року.