Суббота, 27 апреля, 2024
Новости
29.08.2022

ЗСУ знищили військову частину росіян в Херсоні, а партизани нардепа-колаборанта

Збройні сили України вдарили далекобійною зброєю по складу боєприпасів та військовій частині в Херсоні. Про вибухи жителі місті повідомляли зранку. Казали, що гримало в районі винзаводу, де базувалися загарбники.

«Херсон ніхто там не бомбить,нічого супер критичного не відбувається. Просто здохли орки,так буває коли ходиш по чужій землі», — повідолив телеграм-канал «Надзор Херсон».

Після цього російські пропагандисти почали писати, що працює ППО. Однак, згодом, радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань розповів, що є влучання.

«Херсонщина. Ніч для орків була нелегкою, а для багатьох останньою. Прильоти по складах і прямо у військову частину рашистів у Херсоні», – написав Хлань.

Цього ж дня російські пропагандисти повідомили про вбивство нардепа-зрадника Олексія Ковальова — його начебто застрелили з мисливської помпової рушниці. Тіло Ковальова з вогнепальним пораненням у голову виявила матір. За попередніми даними, напад стався 28 серпня близько 15 години дня: невідомі залізли до приватного будинку нардепа і розстріляли. Після цього напали на співмешканку Ковальову – їй завдали ножового поранення в шию. Українська сторона факт вбивства Ковальова ще не підтвердила.



Сорока Аліна

Закінчила факультет журналістики Львівського державного університету імені Івана Франка. Почала працювати в газетах на Прикарпатті, потім - у Львові. Згодом доєдналась до команди Svoboda.ua.