Четверг, 28 марта, 2024
Новости
01.08.2020

Я хоч слово сказав, що Росія Донбас бомбила? — Кравчук журналістці каналу Росія -1

Новопризначений голова України в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук дав інтерв’ю російській журналістці Ользі Скабеєвій на телеканалі «Росія 1» в прямому ефірі пропагандистського ток-шоу «60 хвилин».

Про це повідомляє «Лівий берег» з посиланням на «Лига Новости».

Інтерв’ю проходило у форматі відеоконференції і тривало близько 20 хвилин. Кравчук розповів, як він бачить свою роботу в Тристоронній контактній групі, і намагався пояснити, що Україна і Росія повинні домовитися щодо Донбасу, припинити стріляти, навчитися поважати один одного.

Йому відповідали в агресивно-наступальній манері. У якийсь момент розмова перетворилася на суперечку, співрозмовники говорили, перебиваючи один одного, і Кравчук запитав у ведучої: «Я хоч слово сказав, що Росія Донбас бомбила?».

Ближче до кінця інтерв’ю Кравчук запросив Скабеєву до Києва і заявив, що зможе переконати її за кілька годин.



Коломієць Ганна

Випускниця Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка. До 2022 року працювала редакторкою стрічки новин в міжнародному інформаційному агентстві. Спеціалізується на висвітленні подій суспільно-політичної тематики, а також новинах міжнародної політики. В команді Svoboda.ua з січня 2023 року.

Теги: Новости