Вторник, 19 марта, 2024
Здоровье
19.12.2022

110 жінок пройшли комплексні мамологічні обстеження БЕЗКОШТОВНО

Завдяки співпраці всесвітньо відомого бренду RevitaLash, Благодійного фонду «Квітна» та Спеціалізованого мамологічного центру, 110 (!) жінок мали можливість пройти комплексне мамологічне обстеження абсолютно БЕЗКОШТОВНО.

Нагадаємо, в рамках проведення Всесвітньої жовтневої кампанії задля обізнаності щодо раку молочної залози, бренд RevitaLash ініціював створення можливості для українок пройти комплексні обстеження. Таким чином, 110 українок змогли отримати пакет послуг за показаннями – УЗД з консультацією мамолога чи мамографію з консультацією мамолога.

Крім того, бренд ще й порадував пацієнток приємним бонусом — усі, хто проходив «підвішене обстеження» також отримали дієві сироватки для росту брів і вій від RevitaLash.

Ми надзвичайно вдячні нашому багаторічному партнеру бренду RevitaLash за проведення такої важливої кампанії, не зважаючи на війну в Україні. Через те, що уже упродовж майже 10 місяців українки відчувають постійний стрес, знаходяться у несприятливих умовах, чи навіть піддаються знущанням ворога, ще більше актуалізувалося питання збереження здоров’я наших жінок. За світовою статистикою, після воєн завжди відбувається стрибок захворюваності на рак. Саме завдяки таким проектам в наших з вами силах профілактикувати післявоєнний стрибок захворюваності на рак молочної залози в Українок.

Бережіть себе та допомагайте іншим!



Петренко Ігор

Автор аналітичних статей та інтерв'ю про українську політику і культуру. Активний учасник Революції Гідності. Цікавиться новинною журналістикою та геополітикою. Зі Svoboda.ua з початку заснування.