Вторник, 19 марта, 2024
Головні новини
05.01.2023

Депутати хочуть зняти фінансування дитячого Броварського футбольного клубу

Про це розповідає секретар Броварської місько ради Сергій Богуцький на своїй сторінці у Фейсбук.

Дитячий футбол в Броварах у цьому році опинився під загрозою, до цього довели місцеві депутати.

МФК Бровари це 350 вихованців, 50 дітей пільгових категорій, 400 проведених турнірів, 6-разовий чемпіон області, нескінченна кількість перемог та медалей.

Хіба 100 тисячна громада не заслуговує на футбольний клуб такого рівня?

Згодний на всі 100% з депутатом Олександром Резніком, який на засіданні виловив свою думку, що навіть якесь бідне село має 2-3 клуби.

Яка доцільність розвитку та спорту запитують депутати?

Хтось придумав, що футбольний клуб має бути прибутковим, але так може думати лише дилетант, який хоче знищити даний вид спорту в нашому місті. Можливо я відкрию для когось Америку, але навіть беззбиткових футбольних клубів не існує.

Депутати багато із вас батьки, а деякі багатодітні, то в мене до вас питання: ви заробляєте на своїх дітях? Ні ви тільки інвестуєте у їх розвиток та майбутнє. Чому тоді не хочете інвестувати у розвиток наших дітей на рівні міста, а шукаєте доцільність?

Громада дотує ЖЕКи, Бровариобленерго, Бровариблагоустрій, а на дітей дотацій на жаль немає.

Школа УШУ, бокс, басейн “Купава” — всі дотаційні, жодних внесків ніхто не платить. Всі гроші — тренерам в кишеню, хіба це справедливо?

Нагадаю, в нашій громаді має будуватись футбольна база Асоціації Футболу України. А ми власний клуб ріжемо без ножа. Звичайно краще виділити кошти охоронній компанії “Комкон”, на міську раду для охорони мера, ніж фінансувати наше майбутнє у вигляді дітей і майбутніх спортсменів.

Я звертаюся до представників місцевої влади: Маєте на меті отримувати кошти? Так отримуйте їх з тих комунальних підприємств, які для цього створювали. Давайте проаналізуємо і подивимось хто з них прибутковий — ніхто. Колеги давайте вже нарешті проведемо аудит, відчепіться від дітей.



Сорока Аліна

Закінчила факультет журналістики Львівського державного університету імені Івана Франка. Почала працювати в газетах на Прикарпатті, потім - у Львові. Згодом доєдналась до команди Svoboda.ua.