Пятница, 19 апреля, 2024
Новости
01.08.2020

Netflix вперше знімає фільм в Україні.

Стрімінговий сервіс Netflix уперше знімає фільм власного виробництва в Україні. Про це у своєму фейсбуці повідомив міністр культури Олександр Ткаченко.

«Левова частина зйомок відбудеться у Києві. Також зніматимуть у Парижі. За сюжетом події розгортатимуться у Франції. Серед головних акторів — Жан-Клод Ван Дам і Албан Іванов», — розповів Ткаченко.

За його словами, стрічка називатиметься «The Last Mercenary» («Останній найманець») — зйомки вже розпочалися і триватимуть, як очікується, до осені, повідомляє ВВС.

⚡⚡⚡ Netflix знімає свій перший фільм в Україні!На вихідних познайомився з командою проекту і нарешті можу розповісти…

Опубліковано Олександром Ткаченком Пʼятниця, 31 липня 2020 р.

«Останній найманець» — це комедійний бойовик про політичні інтриги на державному рівні. Його режисером виступить Девід Шарон.

Як пише The Hollywood Reporter, Жан-Клод Ван Дам зіграє «загадкового ексагента спецслужб», сина якого безпідставно звинувачують у незаконному обігу зброї та наркотиків.

«Я хочу повернути велику традицію екшн-фільмів 1980-1990-х років — цих культових стрічок, які всі ми так любимо, де герої були незвичайними, трюки вражаючими та правдивішими за саме життя», — розповідає режисер фільму.



Сорока Аліна

Закінчила факультет журналістики Львівського державного університету імені Івана Франка. Почала працювати в газетах на Прикарпатті, потім - у Львові. Згодом доєдналась до команди Svoboda.ua.

Теги: Новости