Вторник, 19 марта, 2024
Новости
12.08.2020

Борислав Береза повідомив, що йде у мери Києва від ЕкоПартії

«Києвом десятиріччями керували випадкові люди, які не мали ані конкретної стратегії».

«Так, я прийняв остаточне рішення і йду у мери Києва, а моя команда ЕкоПартії — до Київради». Написав політик на своїй сторінці у фейсбук.

«Я втомився ставити собі одні й ті самі питання: Чому моє улюблене місто не виглядає, як Будапешт, Брюгге, Страсбург й тим паче Відень? Чому в цих містах гарні дороги, чітко налагоджена інфраструктура, збережені історичні пам’ятки і потоки туристів? А в нас, натомість, лише незаконна та хаотична забудова, знищення зелених зон, засмічення й загазованість, погані дороги й величезні затори?

Все просто: риба гниє з голови. Києвом десятиріччями керували випадкові люди, які не мали ані конкретної стратегії, ані власного бачення щодо майбутнього нашої столиці. Мета в цих горе-керманичів: за рахунок киян “вирішувати” різні проблеми всієї країни та лобіювати політичні рішення та забезпечити добробут власних родин. На киян їм просто начхати.

Цьому потрібно покласти край. Киянам потрібна своя влада, яка буде працювати на місто, а не на групи впливу та забудовників. За кермо нарешті мають стати люди, які готові на реальні дії та готові показати реальні результати. У 2020 році в нас є шанс нарешті надати нашому місту можливість дихати вільно. Потрібно лише вигнати з кабінетів старих корупціонерів, та не дозволити завести нових, в купі з черговими брехунами, пройдисвітами й квартальцями. Вибір між старими та новими корупціонерами не може бути правильним. Нам всім потрібна альтернатива. І такой альтернативою повинні бути люди яких турбує проблеми Києва, а не партійні рейтинги чи межпартійні договорняки. Люди, які знають як вирішувати проблеми Києва та зробити його більш комфортним.

Я прийняв рішення йти у мери Києва й вести команду своєї ЕкоПартії у Київраду. В наших рядах — професіонали, здатні розробити повноцінну екологічну програму розвитку столиці, й рішучі політики спроможні втілити її у життя.

Разом ми очистимо місто від сміття, а владу від корупції!»



Мірошник В’ячеслав

Закінчив Київський національий університет культури і мистецтв. У журналістиці - з 2018 року. Працював спортивним оглядачем та займався публіцистикою. У послужному списку також робота на радіо і в друкованому журналі. Зі Svoboda.ua з 2020-го року.