Суббота, 20 апреля, 2024
Новости
14.08.2020

Зеленський: всі сім’ї, постраждалі внаслідок вибуху багатоповерхівки в Києві, отримали нові квартири

Нове житло отримали всі родини, які постраждали внаслідок вибуху в багатоповерховому будинку в Києві наприкінці червня, повідомив офіс Президента Володимира Зеленського.

«На жаль, ми не можемо повернути рідних сім’ям, які втратили близьких через вибух. Але ми зробили те, що обіцяли», – зауважив Глава держави.

За його словами, через тривалі бюрократичні процедури та оформлення документів процес забезпечення новим житлом зазвичай затягується в часі, проте на сьогодні всі жителі зруйнованих вибухом квартир отримали нові помешкання.

«Вдячний нашій команді, що ми це зробили. Обіцяли до кінця літа – і ми це виконали. Всі отримали нарешті нові квартири в нових будинках», – сказав Президент.

На переконання Володимира Зеленського, тепер обов’язок місцевої влади –  допомогти постраждалим з ремонтом помешкань, щоб забезпечити людям комфортні умови проживання.



Сорока Аліна

Закінчила факультет журналістики Львівського державного університету імені Івана Франка. Почала працювати в газетах на Прикарпатті, потім - у Львові. Згодом доєдналась до команди Svoboda.ua.

Теги: Новости