Пятница, 19 апреля, 2024
Covid-19
21.08.2020

У Львівській міськраді захворіли понад 20 посадовців

У Львівській міській раді виявили спалах коронавірусу, захворіли більше 20 чиновників та щонайменше один депутат, серед хворих також заступники мера міста — Андрія Садового.

«У Львівській міській раді масовий спалах коронавірусу. Поки що офіційно підтверджено понад 20 захворювань тільки у керівництва. Однак розуміємо вірус поширився і на інших працівників, яких поки що не перевіряли» , — повідомив Петро Адамик, депутат Львівської міської ради.

«Вважаю, що такий стан речей – це перш за все безвідповідальність міського голови Садового. У місті провалена боротьба із COVID-19 і спалах захворювання у міській раді – це найкраще підтвердження. Львів вже кілька місяців є одним із лідерів по захворюваності, а міська влада бездіє і розводить руками», — додав депутат.



Коломієць Ганна

Випускниця Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка. До 2022 року працювала редакторкою стрічки новин в міжнародному інформаційному агентстві. Спеціалізується на висвітленні подій суспільно-політичної тематики, а також новинах міжнародної політики. В команді Svoboda.ua з січня 2023 року.