Пятница, 26 апреля, 2024
Киевские новости
16.09.2020

Громадський діяч Микола Конопелько: До столичної влади нарешті мають потрапити люди, небайдужі до проблем киян

Під час місцевих виборів має відбутися перезавантаження столичної влади, і до Київради нарешті повинні прийти люди, які не ігноруватимуть своїх виборців і бажатимуть допомогти киянам.

Про це заявив громадський діяч, один із засновників соціальної ініціативи «Здорове місто» Микола Конопелько на своїй офіційній сторінці в Facebook.

«В мене є два синочки: 10 років старшому і 4 молодшому, – розповів громадський діяч. – Ми досить часто ходимо погратися на дитячий майданчик. Я чудово розумію киян, особливо в деяких районах лівого берегу, які стикаються з проблемою – знайти сучасний, і головне, безпечний дитячий майданчик, де б дитина могла погратися. І знаєте що? Це легко виправити, адже коштує не так дорого: пересічно близько 25 тисяч гривень».

Як переконаний Микола Конопелько, для великого району столиці ця цифра є цілком прийнятною. Але для для розв’язання навіть такої локальної проблеми, стверджує він, треба мати відповідальну місцеву владу, яка переймається проблемами своїх виборців.

«Зараз у нас склалася ситуація, коли на місцевих чиновників треба тиснути, при чому часто і систематично. І все одно це може не спрацювати: майданчик може так і не з’явитись. А життя району далеко не обмежується дитячими майданчиками, – вважає Микола Конопелько. – Під час місцевих виборів кияни мають перезавантажити місцеву владу та привести туди людей, які не ігноруватимуть своїх виборців, а щиро хотітимуть допомогти».



Коломієць Ганна

Випускниця Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка. До 2022 року працювала редакторкою стрічки новин в міжнародному інформаційному агентстві. Спеціалізується на висвітленні подій суспільно-політичної тематики, а також новинах міжнародної політики. В команді Svoboda.ua з січня 2023 року.