Пятница, 26 апреля, 2024
Новости
21.09.2020

У ЗСУ за добу виявлено 18 нових випадків COVID-19

 За минулу добу у Збройних силах України лабораторно підтверджено 18 нових випадків коронавірусної хвороби, повідомляє командування Медичних сил ЗСУ. Повідомляє Інтерфакс Україна.

«Із них у закладах охорони здоров’я перебувають 10 осіб (Національний військово-медичний клінічний центр «ГВКГ» — один військовослужбовець та двоє держслужбовців, Військово-медичний клінічний центр Північного регіону — один військовослужбовець, Військово-медичний клінічний центр Східного регіону — четверо військовослужбовців, Чернівецька та міська лікарня міста Дніпра — по одному працівнику ЗСУ). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування», — зазначено в повідомленні у соцмережі Facebook.

На лікуванні вдома перебувають восьмеро військовослужбовців у Київській області. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Загалом станом на 10:00 21 вересня у ЗСУ хворіють 720 осіб. Одужали за період пандемії 1769 осіб, летальних випадків — 10.

На ізоляції, зокрема самоізоляції, — 681 особа.



Петренко Ігор

Автор аналітичних статей та інтерв'ю про українську політику і культуру. Активний учасник Революції Гідності. Цікавиться новинною журналістикою та геополітикою. Зі Svoboda.ua з початку заснування.