Четверг, 28 марта, 2024
Киевские новости
26.09.2020

Місцевого депутата ніхто не знає та ніколи не бачив – Ганна Іщенко

Кандидат до Київради від партії «Слуга Народу» по Печерському району Ганна Іщенко провела зустріч зі своїм активом.

«Не дивлячись, що зараз вихідний і всі поспішають у власних справах, спілкування в нас вийшло дуже конкретним та по суті», – написала кандидатка на своїй сторінці в Facebook.

Як відзначає Ганна Іщенко, наразі після зустрічі вона виокремила кілька проблем, які хвилюють киян. По-перше, високі комунальні тарифи, які дуже б’ють по кишенях жителів району. По-друге, відсутність місцевого депутата, ніхто його не знає і не бачив, а отже – вирішувати проблеми району нікому. По-третє, сором, через який люди не просять про допомогу, але часто на розв’язання якоїсь проблеми в них не вистачає власних сил.

«Для мене головне, що люди йдуть на контакт та готові співпрацювати, щоб спільно поліпшувати наше життя. Я дуже вдячна за цю готовність та енергію, й впевнена, що разом ми все поборемо!» – зазначила Ганна Іщенко й закликала жителів Печерська підтримувати комунікацію, щоб зрозуміти головні проблеми району й почати їх вирішувати.



Коломієць Ганна

Випускниця Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка. До 2022 року працювала редакторкою стрічки новин в міжнародному інформаційному агентстві. Спеціалізується на висвітленні подій суспільно-політичної тематики, а також новинах міжнародної політики. В команді Svoboda.ua з січня 2023 року.