Пятница, 29 марта, 2024
Власть
29.09.2020

Конопелько Микола: Ми проведемо повну реконструкцію Бортницької станції аерації

Кандидат до Київради від партії «Слуга Народу» Конопелько Микола повідомив, що вже до кінця року жителі Лівого берегу дихатимуть більш чистим повітрям.

«У цьому році наша команда відвоювала 140 млн гривень у державному бюджеті і до кінця 2020 року відбудеться часткова реконструкція Бортничів: буде проведена заміна всіх застарілих і ненадійних насосів на нові агрегати шведського виробництва», – зазначив Конопелько Микола на своїй офіційній сторінці фейсбук.

Кандидат заявляє, що найважливішим пріоритетом його роботи є приведення Бортницької станції аерації до нормального, сучасного стану, щоб назавжди позбавити Лівобережжя від того смороду, який іде від станції.

«Ми розробили план робіт для повної реконструкції Борницької станції аерації та проводимо підготовку до цих масштабних робіт – нового етапу реконструкції, який буде реалізовуватися у 2021 році. Разом з японською стороною, котра буде інвестувати 1 млрд долларів в реконструкцію станції.

На мою думку, це одне з ключових завдань місцевої влади Києва, яке вона, на жаль, провалила. Жителі Лівого берега роками задихаються від запаху з боку Бортничів. Так не має продовжуватись і ми розв’язуємо цю проблему вже зараз!» – повідомив Конопелько Микола , додавши, що Бортницька станція аерації має нарешті перестати бути проблемою і перетворитися на сучасний інфраструктурний об’єкт.



Петренко Ігор

Автор аналітичних статей та інтерв'ю про українську політику і культуру. Активний учасник Революції Гідності. Цікавиться новинною журналістикою та геополітикою. Зі Svoboda.ua з початку заснування.