Суббота, 20 апреля, 2024
Новости
01.10.2020

Ситуація в Станиці Луганській дуже складна через велику кількість вибухонебезпечних предметів, які детонують від високої температури — РГА

Ситуація в Станиці Луганській, де рятувальники намагаються загасити пожежі, дуже складна через велику кількість вибухонебезпечних предметів, які детонують від високої температури, повідомляє Інтерфакс Україна з посиланням на прес-службу Станично-Луганської районної державної адміністрації.

«На 15:00 дуже складна ситуація в Станиці Луганській, палають майже всі будинки на вулиці Донецькій. Гасіння пожеж ускладнюється тим, що протягом 2014-2016 років цю вулицю дуже щільно обстрілювали бойовики, внаслідок чого там залишилося багато вибухонебезпечних предметів, які зараз детонують через високу температуру, що загрожує життю рятувальників і людей, які перебувають поруч», — йдеться в повідомленні на сторінці у Facebook.

Зазначено, що потужними поривами вітру полум’я перекидає через залізничний насип до вулиці Лебединського.

Зараз для допомоги пожежникам залучено комунальну техніку КП «Станичник» і КП «Теплосервіс», якою оперативно підвозять воду.

Як повідомлялося, через пожежу і загрозу детонації боєприпасів пропуск у КПВВ «Станиця Луганська» тимчасово призупинено. Цивільних осіб було невідкладно відведено на безпечну відстань.



Мірошник В’ячеслав

Закінчив Київський національий університет культури і мистецтв. У журналістиці - з 2018 року. Працював спортивним оглядачем та займався публіцистикою. У послужному списку також робота на радіо і в друкованому журналі. Зі Svoboda.ua з 2020-го року.